ELKE DAG IS PINKSTERDAG MET DE HEILIGE GEEST

De Oral Roberts Universiteit in Tulsa Oklahoma was destijds een baanbrekende volle evangelie/charismatische christelijke school die veel respect afdwong in de VS tot ver daarbuiten.

Oral Roberts was de directeur, maar ook zijn zoon Richard Roberts vervulde een belangrijke positie en rol.

IN 1972 werd veel aandacht geschonken door hen aan de genezingsbediening van Kathryn Kuhlman.
In deze historische en unieke video die nu van Nederlandse ondertiteling is voorzien, is zij te gast tijdens een maandagochtend sessie voor de studenten.

Het werd niet zomaar een college, maar velen werden gered voor de eeuwigheid door hun leven toe te wijden aan Jezus Christus. Via de opnames heeft deze bijeenkomst tot op heden enorme impact, omdat de bijzondere kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest van God, zoals o.a. ook beschreven in het boek Handelingen zeer krachtig tot uiting komt.

Bekijk deze video a.u.b. niet zomaar, zoals een van de vele beelden die op internet te vinden zijn, maar ga er in plaats daarvan voor zitten, want wat hier gecommuniceerd wordt, zal uw leven voor de eeuwigheid veranderen.

Vandaag is uw dag om over te gaan van de dood naar het leven, voor nu en voor eeuwig.
God is vandaag dezelfde als 49 jaar geleden. Jezus is niet veranderd. Ook vandaag anno 2021 veranderd Hij levens voor de eeuwigheid. De sleutel hierin is het KENNEN van de Heilige Geest. De Persoon van de drie-eenheid die wij heel persoonlijk kunnen leren kennen hier op aarde als sterfelijke zielen. Zonder Hem is het onmogelijk God te kennen. Hij is God, de Trooster waar alles wat Jezus toen Hij als mens op aarde was deed, voor bedoeld was.
Niet langer God ‘met’ de mensen, maar God IN de mensen, dat is het Nieuwe Verbond zoals God het bedoeld heeft door Zijn Geest naar deze wereld te zenden. De Heilige Geest zal u in alles leren en u nooit verlaten.

Amen.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.