100% GRATIS PDF

OUT OF BABYLON
Je kunt vandaag nog kiezen!

OUT OF BABYLON is de gloednieuwe online community van DAILYFAITH.NL gebaseerd op het Evangelie van Jezus Christus. Constructief en samen bezig zijn in een tijd van destructieve maatregelen.
Meld je aan en ontvang gratis de PDF 'Gods Window Of Grace' over Donald Trump in het Nederlands, geschreven door John Howard.

Het is nog niet te laat om een keuze te maken.  We staan op een belangrijk punt in de geschiedenis. Het is ons doel om mensen zoals jij te helpen om een keuze te maken die is gebaseerd is op vertrouwen, die goed voelt en niet gevoed is door angst.

Via de mainstream- en social media wordt er een plaatje geschetst waarbij het erop lijkt dat het grootste deel van de bevolking het met elkaar eens is. Dit is schijn. Er is een grote groep normale mensen die het niet eens is met de maatregelen, het pad wat het collectief bewandeld en het perspectief wat bepaalde vrijheidsstrijders voor ogen hebben. Alleen deze worden niet gehoord. Het kan eenzaam aanvoelen voor mensen die andere ideeën hebben. Mijn doel is simpelweg om de connectie te maken. Een community. Hierbij staat Jezus Christus centraal.

Praktische tips om uit de NWO te stappen

Jij hebt je misschien verdiept in iets waar een ander naar op zoek is. Door info te delen wordt iedereen er beter van en vormen we gezamenlijk een krachtige community die niet meedoet met de wereld.

Waar loop je tegenaan?

Een community kan gezamenlijk zaken oplossen.

Nieuwe ideeen om uit de NWO te stappen

Nieuwe maatregelen vragen om nieuwe alternatieven. Hier delen we deze.

Regels, wetten en mogelijkheden voor andersdenkenden.

Hoe pak je het aan als je jezelf niet wilt onderwerpen aan duivelse maatregelen?

Onderwerpt u aan God, bied weerstand aan de duivel
en hij zal van u vlieden.

Jacobus 4

de Bijbel

Meer Weten?

Het is geen toeval dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Vanwege censuur en andere overwegingen wordt communicatie via dailyfaith.nl voornamelijk via e-mail en een besloten community gedaan.

De onderwerpen die daar aan bod komen gaan voornamelijk over:

  • Mindset
  • Financiën
  • Emigratie
  • Netwerk

Het is oplossing georiënteerd, en er is minder verslag van alle "vreselijke" dingen die er gebeuren die buiten ons bereik liggen.

We houden ons voornamelijk bezig met dingen die impact maken op ons eigen leven en die van de directe kringen om ons heen.

De overtuiging is dat de samenleving bestaat uit individuen, en als elk individu positieve verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven, dan ontstaat er een mooie samenleving. Waar haal je die kracht vandaan? Uiteindelijk is Jezus Christus de Enige Weg, Waarheid en Het Leven. Niemand kan God leren kennen dan door Hem alleen. Wat baat het een mens de hele wereld te winnen, maar schade te lijden aan zijn ziel?

Iets voor jou? Sluit je dan aan:

Copyright © DailyFaith.nl. All Rights Reserved - BLOG - COMMUNITY LOGIN

50% Complete

Meld je gratis aan voor onze community

Je krijgt naast toegang tot heel veel 'achter de schermen info' direct 'Gods Window Of Grace' en een speciale link in de mail om te kunnen inloggen in de community:

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close