Zonder intimiteit geen gemeenschap en zonder gemeenschap geen bevruchting en zonder bevruchting geen zwangerschap en zonder zwangerschap geen verwachting, geen nieuw leven. Dit principe geldt niet alleen voor het natuurlijke maar ook voor het bovennatuurlijk. Eerst Jezus aannemen als je Verlosser, Hem liefhebben en leren intiem met Hem te zijn, dan zal Zijn Woord jouw geest bevruchten en zul je een gezegend en vruchtbaar leven hebben. In die verwachting leef ik, beweeg ik mij. Want hoe beroerd deze wereld er ook uit ziet, kan dat mijn verwachting niet teniet doen want ZIjn koninkrijk is niet van deze wereld. Deze wereld loopt op zijn eind, een verschrikkelijk eind, waarbij God afrekent met alle goddelozen en haters van God en Zijn gebod. Maar wie de Here verwachten putten nieuwe kracht want weldra zal Hij komen als de laatste bazuin klinkt en wij dan getransformeerd zullen worden en de Heer tegemoet gaan in de lucht om voor altijd bij Hem te zijn. Ben jij daar bij? Weet dat jij er bij kunt zijn! Luister naar deze boodschap en geef je over aan Jezus, dan zal jij er ook bij zijn.
Gods zegen. Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die van 99 t/m 106 die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil al onze abonnees aansporen, om zich te abonneren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar onze site www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u diverse opbouwende boeken kunt vinden. https://shop-heilbode.nl/shop/
Zie hier ook mijn nieuwste boeken – Klik hier of op de boeken om ze te bestellen
En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.