Gods koninkrijk is niet van deze wereld. De bijbel zegt: Gij geheel anders. Onze strijd is dan ook niet tegen vlees en bloed. tegen de politiek, de regering, de media, het grote geld of de mafia. Maar tegen de machten der duisternis achter deze invloeden in onze wereld. Alleen vanuit Gods perspectief kunnen we de strijd met overleg voeren. Alleen met Jezus zijn we meer dan overwinnaar. Hij wil ons kracht geven om. weerstand te kunnen bieden tegen de verleidingen van de duivel. En de overwinning staat allang vast, ook al zien we nu nog niet dat ALLE dingen aan onze God zijn onderworpen. Het zal niet lang meer duren voordat Koning Jezus zijn koningschap zal opeisen over deze wereld en Hij zal afrekenen met alle kwaad en ongerechtigheid, met alle rechtsverkrachting en het bloedbestuur van de overste van deze wereld. Laat je inspireren door deze boodschap om je leven aan Jezus over te geven. Hij alleen is de Redder en Verlosser. Een ander is er niet. Vertrouw je leven aan Hem toe en Hij zal dan alle dingen nieuw maken. Gods zegen. Jaap Dieleman.

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die van 99 t/m 106 die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil al onze abonnees aansporen, om zich te abonneren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar onze site www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u diverse opbouwende boeken kunt vinden. https://shop-heilbode.nl/shop/
Zie hier ook mijn nieuwste boeken – Klik hier of op de boeken om ze te bestellen
En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.