Israel speelt een unieke rol in Gods heilsplan met deze wereld want het heil is uit de Joden. Duizenden jaren oude profetieën over het land Israel en het volk Israel gaat heden ten dage voor onze ogen in vervulling. Als ik die eeuwenoude profetieën in de Bijbel lees, is het net alsof in de krant van vandaag lees. God had het allemaal al voorzegd. Omdat Hij boven de tijd staat ziet Hij het al voordat het er is. Het gebeurd niet perse omdat Hij het zegt, want we zijn geen robotjes die blindelings zijn agenda uitvoeren. Het is meer dat God boven de tijd uitstijgt en ziet wat men gaat doen. En dat maakt aan Zijn dienstknechten de profeten bekend. Maar wij leven in de bijzondere tijd dat we heel veel van die oude profetieën letterlijk voor onze ogen in vervulling zien gaan. Net zoals er al honderden profetieën over de eerste komst van Jezus letterlijk in vervulling zijn gegaan, zo zullen ook nu deze profetieën allemaal letterlijk in vervulling gaan. En daarom zien we met verwachting uit naar de komst van Jezus die alle dingen nieuwe zal maken en laten we ons niet gek maken vanwege de duistere zaken die nu plaats vinden want we weten dat deze aan Zijn komst vooraf zullen gaan. Heb dis goede moed en laat je door deze boodschap inspireren. Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil u als kijker aansporen, om zich te abonneren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar onze site www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u diverse opbouwende boeken kunt vinden. https://shop-heilbode.nl/shop/
Zie hier ook mijn nieuwste boeken – Klik hier of op de boeken om ze te bestellen
En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/

MEDEDELING CAMPAGNE PAKISTAN
We hadden een mega-campagne gepland op 26 Augustus in Pakistan, die helaas vanwege een enorme overstroming is uitgesteld tot een later tijdstip. Ondertussen hebben we wel 50.000 euro gesteurd als noodhulp voor de honderdduizenden slachtoffers die alles zijn kwijtgeraakt vanwege deze enorme overstroming. We hopen zo hun leven te redden en hun een sprankje hoop te bieden, om hen daarna, straks in het festival, het goede nieuws van Jezus met hen te delen.
Bid mee voor Gods voorziening en wil je meehelpen doneer dan via deze link: https://www.abbachildcare.org/doneer.html
Of via deze link: https://shop-heilbode.nl/doneren/ of via deze link:

Dank voor jullie ondersteuning


  4 replies to "De Wachter 114 – Profetische Vervulling"

  • Irene van der boon

   Jammer dat je zo vlug de sabbat bespreekt en niet de waarde er van noemt, maar juist over de zondag praat.
   Elke dag is het goed om samen te komen, dus ook op zondag. Maar de Here God heeft maar 1 dag geheiligd… Dat is simpelweg de Sabbat, de 7e dag.

  • Strijder

   GOD BLES JÓU GOD IS GREAT HALUJA DON'T GIVE UP THE FIGT WAKE.UP LOVE 🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🙏🙏🙏🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

  • Kevin Clint

   NEVER EVER GIVE UP ON OUR LORD AND SAVIOR JESUS CHRIST,…………WHY?,…….. BECAUSE HE NEVER GAVE UP ON US,……..AMEN

  • Huib van der Hart

   Video staat niet op je site?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.