Israel is en blijft ontegenzeggelijk het centrum van de wereld. Het staat dan ook in het brandpunt van de aandacht van het wereldnieuws. Waarom? Dat kleine landje in het Midden Oosten zo belangrijk is, heeft alles te maken met de God die hemel en aarde gemaakt heeft. En zijn volk Israel en Zijn gezalfde Jezus heeft gekozen. Alle strijd rondom dit kleine land heeft alles te maken met de komst en de wederkomst van Jezus Christus op de Olijfberg. Satan, de overste van deze wereld wil hoe dan ook voorkomen dat dat gebeurd, want Hij wil zelf als God aanbeden worden in de tempel te Jeruzalem. Alleen vanuit Bijbels en profetisch perspectief kunnen we deze strijd echt begrijpen, en we weten ook hoe het zal aflopen, want de overwinning voor de Allerhoogste staat allang vast. Daarom kunnen zij, die bij de Here schuilen, gerust zijn en uitzien naar de dag dat Hij Zijn koningschap zal opeisen en er eindelijk vrede op deze aarde komen zal. Laat je inspireren door deze boodschap. Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil u als kijker aansporen, om zich te abonneren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar onze site www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u diverse opbouwende boeken kunt vinden. https://shop-heilbode.nl/shop/
Zie hier ook mijn nieuwste boeken – Klik hier of op de boeken om ze te bestellen
En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/

MEDEDELING CAMPAGNE PAKISTAN
We hadden een mega-campagne gepland op 26 Augustus in Pakistan, die helaas vanwege een enorme overstroming is uitgesteld tot een later tijdstip. Ondertussen hebben we wel 50.000 euro gesteurd als noodhulp voor de honderdduizenden slachtoffers die alles zijn kwijtgeraakt vanwege deze enorme overstroming. We hopen zo hun leven te redden en hun een sprankje hoop te bieden, om hen daarna, straks in het festival, het goede nieuws van Jezus met hen te delen.
Bid mee voor Gods voorziening en wil je meehelpen doneer dan via deze link: https://www.abbachildcare.org/doneer.html
Of via deze link: https://shop-heilbode.nl/doneren/ of via deze link:

Dank voor jullie ondersteuning


  12 replies to "De Wachter 115 – Israel in het centrum van de wereldgeschiedenis"

  • devingervangod

   HAllelujah Jaap !! AMEN & AMEN !!! Bless you ❤️💪🙏🕊🇳🇱

  • Ron Moes

   Nou Jaap, over misleiding gesproken als je beseft dat Mohammed in de 7de eeuw na Jezus het islam geloof is begonnen en gewiekst gebruik maakte van het feit dat de Joden onze Heer Jezus niet erkende als Messias. En op deze manier zegt deze fraudeur mohammed dat de engel Gabriël hem alles verteld heeft, de bescherm engel van het volk Israël, dan zie je hoe makkelijk het is geweest hoeveel mensen misleid zijn om een moslim te worden! De brutaliteit van deze nep profeet dat hij alles wat Hebreeuws is, het woord van YahWeh, God, heeft gestolen om een eigen relegie te beginnen maakt mij erg boos. Het zijn deze gasten die in de gazastrook plannen bedenken om mensen in Israël dood te maken, hun heilige strijd is de hoogste eer. DIT is de anti christ Jaap! En weet je wat het ergste is ze hebben een tempel in het oude gedeelte van Jeruzalem, daar waar koning Salomo een tempel voor de heer bouwde. In deze moslim tempel worden over gruwelen gesproken! En Jezus ziet Alles! Over Gog , de heer zei tegen mij dat dit gauw gaat gebeuren, de vernietiging van deze leiders en hun leger gaat gauw gebeuren en iedereen zal diep onder de indruk zijn en er niets van begrijpen.

  • MAAS tube

   de romeinen hebben alle inwoners van israel palestijnen genoemd om zo de naam israel te wissen voor altijd
   filistijnen komen van Kreta, de mensen hadden een haard in huis en konden ijzer smeden, vandaar een geduchte tegenstander voor de isrealieten.
   29:00 : Iran en Turkije zijn geen Arabieren. de arabische landen zitten in de Abrahamakkoorden en zullen israel niet aanvallen.
   Wel Iran, Turkije en Rusland, maar dat zijn dus geen arabieren.

  • Bea Verhage

   Hoe zit het nou met het 1000 jarig vrederijk? Is dat gewoon op aarde? Zijn er dan nog ongelovige mensen? De satan is dan gebonden, vandaar de vrede. Regeren Gods kinderen dan al met de Heer Jezus? Ik vind het erg verwarrend dat na die 1000 jaar de satan weer voor even los gelaten wordt… Waar zijn wij -de bruid van Christus – op dat moment??? Wij zullen vanaf de opname eeuwig bij de Heer Jezus zijn….

  • Jaap Helder

   Staat nog heel wat te gebeuren.Jammer zoveel oorlog en verdriet.Uiteindelijk komt het Goed 🙏❤️

  • Patrick

   De stad waar onze Heer gekruisigd werd wordt in geestelijke zin Sodom en Egypte genoemd…

  • geert borremans

   Beste Jaap, wat doe je dan met de holocaust en Roma zigeuners, die tijdens de tweede wereldoorlog vermoord zijn geweest. God zorgt toch voor Zijn volk?

  • Zk Motivation

   Als we iets hebben, waarderen we het niet, maar het krijgt het slechte belang om het te verlaten.

   Broers en zussen deze tijd is erg kostbaar als je met ouders doorbrengt ❤❤

   Dus val je ouders niet lastig 😘❤❤

  • Alfred Melse

   Jaap, ik heb je boek (70 profetieën voor Israel) binnen.
   Ga hem morgenavond lezen bij mijn nieuwe houtkachel.

  • Strijder

   GOD BLES JÓU GOD IS GREAT HALUJA AMEN EN YOU NEVER WALK ALONE DON'T GIVE UP THE FIGT WAKE.UP LOVE

  • Jenny Hagendijk

   Halleluja amen God is groot

  • Kevin Clint

   JESUS CHRIST IS OUR LORD AND SAVIOR,………..THE ONLY DOOR TO OUR HEAVENLY FATHER,………. AMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.