Er is niets zo vervelend als je trein, boot of vliegtuig te missen. Maar er is nog overheen te komen omdat er altijd wel weer een volgende vlucht is. Maar de opname van de gemeente missen, is echt verschrikkelijk. Want als de weerhouder (de gemeente) is weggenomen, breekt de hel los op aarde waarbij zeker de helft van de wereldbevolking zal sterven. We zien al een aanloop naar deze tijd in de dingen die nu in de wereld plaatsvinden zoals: grote misleiding, oorlog en oorlogsdreiging, energie en voedseltekorten die zullen leiden tot hongersnood. Natuurrampen, aardbevingen, branden, overstromingen, vulkaanuitbarstingen, extreme hitte, droogte, koude, etc. En dan nog alle ziekten, pestilentien, etc. Als deze dingen zijn een aanloop naar de tijd die de bijbel de ‘verdrukking’ noemt.
Het allerergste is dat je gedwongen wordt het beest (de antichrist) te aanbidden en zijn merkteken aan te nemen. En als je weigert wordt je gedood. WIe de levende God wil dienen zal dit dan met de dood moeten bekopen, en er is geen ontsnappen aan als je de Opname hebt gemist. Maar gelukkig kun je er nu nog wel aan ontsnappen door te kiezen voor Koning Jezus, je knieën voor Hem te buigen en Hem als Heer in je leven te erkennen. Iedereen die dit doet, zal delen in de ‘great escape’, de opname van de gemeente. De vraag is of je mij gelooft of voor gek verklaart. Als je mij voor gek verklaart ga je er spijt van krijgen als het te laat is, maar als je mij gelooft zal je mij eeuwig dankbaar zijn dat ik je gewaarschuwd hebt en gewezen hebt op de ware Verlosser, Jezus Christus.

Ik hoop dat allen die dit filmpje zien een keuze voor Jezus zullen maken en ontsnappen aan het oordeel dat over deze wereld zal komen. Daarom wil ik je vragen deze aan zoveel mogelijk mensen door te sturen. Want hun eeuwige behoud zou er weleens van kunnen afhangen. Dank je!

Jaap Dieleman


  11 replies to "De Wachter 116 – Wat als je achter blijft?"

  • willem lenteren

   Je heb aardig wat boekjes jaap

  • An Dre

   Dag broeder Jaap, afgelopen maandag tijdens rouwdienst queen Elisabeth gingen werkelijk bijna alle schriftlezingen over de opname en opstanding. Met alle wereldleiders ter plaatse en geschat miljoenen, wellicht zelfs miljard kijkers wereldwijd een laatste waarschuwing vd Heer? Gr Andre

  • Frank Drift

   “Maar over de tijden en gelegenheden, broeders, is het niet nodig, dat u geschreven wordt: immers, gij weet zelf goed, dat de dag des Heren zo komt, als een dief in de nacht.” (1 Tess 5:1,2)

  • GoedNieuwsRadio

   Dank u broeder Jaap voor uw Bijbelstudies. Wij moeten de mensen blijven vertellen over de Heere Jezus Christus dat Hij 'De weg, De Waarheid & Het Leven' is. Amen 🙏. God's Zegen voor u en uw familie 🙌💖.

  • Nicole kuiper

   Bedankt weer jaap Gods zegen 🙏💪

  • Nancy Linger

   Amennnnnn 🙏

  • Johannes Pronk

   De snelste sprinter ter wereld al vele jaren, Usain Bolt uit Jamaica, is in Nederland. Een teken, dat deze wereld naar het einde sprint. In Overvecht is hij. Onze strijd is binnenkort voorbij. Jezus roept ons op tijd. Halleluja!

  • Strijder

   Goedemorgen JAAP FIJN OM JOU STEM WEER TE HOREN, hoop dat JEZUS GAUW KOMT het is vreselijk wat er tegenwoordig gebeurt de rijken worden rijker en de armen armer, de mensen hebben het geld niet maar het geld heeft hun hebben hoogmoed en denken dat ze de alles hebben
   GOD BLES JÓU GOD IS GREAT HALUJA AMEN

  • Jaap Helder

   Maar tijdens de verdrukking is de Heilige Geest er nog wel!

  • MAAS tube

   Bedankt voor de boodschap. Een wachter moet waarschuwen. Jezus heeft zijn volgelingen nooit opgeroepen tot verzet tegen de heersende macht. Veeleer Hem te volgen in het voeden van die honger heeft, huisvesten wie dakloos is, bezoeken wie gevangen is. Svp geen verzet, Jezus wou geen revolte.
   In ons land is het nog redelijk, bv in Duitsland kun je geen ziekenhuis bezoeken zonder vaccinatie.

  • Jaap Helder

   Over opname wordt verschillend gedacht.Mooi aan God over laten.En niet speculeren over tijdstip!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.