We kennen allemaal het spreekwoord: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel. En zo is het vrienden. We leven in een tijd dat de leugen regeert op allerlei terreinen van het leven en dat de leugen zich hult in de mantel der waarheid, zoals een wolf in schaapskleren. En Jezus heeft ons herhaaldelijk en met nadruk gewaarschuwd voor verleiding en misleiding door valse christussen, valse profeten, valse leraren die doctrines van demonen brengen, juist in het huis van God.Neem die waarschuwing ter harte, want het is de liefde voor de waarheid, die ons bewaard voor de leugen. En die waarheid is een Persoon, en Zijn Naam is Jezus. En die waarheid vinden we in Gods Woord de Bijbel en in de Geest der Waarheid, de Heilige Geest die ons in de volle waarheid leidt. En vergeet niet dat het nog altijd beter is om te sterven voor de waarheid en dan eeuwig te leven bij God. dan te leven voor def leugen en voor eeuwig te branden in de hel. Dat is precies de reden dat Jezus voor ons aan het kruis is gegaan. Laat je inspireren door deze dringende boodschap voor dit laatste uur.
Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil u als kijker aansporen, om zich te abonneren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar onze site www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u diverse opbouwende boeken kunt vinden. https://shop-heilbode.nl/shop/
Zie hier ook mijn nieuwste boeken – Klik hier of op de boeken om ze te bestellen
En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
Zie hier het verslag van het laatste festival in India:
https://www.heilbode.nl/uploads/bestanden/spot24/Crusade_Report_To_Jaap.pdf
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/

Bid mee voor Gods voorziening en wil je meehelpen doneer dan via deze link: https://www.abbachildcare.org/doneer….
Of via deze link: https://shop-heilbode.nl/doneren/ of via deze link:


  19 replies to "De Wachter 120 – De Waarheid over de Leugen"

  • Heleen Otto

   Wij hoeven niet te strijden tegen anti chr en joodse bedorven geesten mensen..
   DAT DOET ONZE HERE NU EN IN DE TOEKOMST..amen

  • Heleen Otto

   Hij heeft de EU omgekocht ..om valse religie hier een vaste grond te geven en dat doet hij ook in Afrika….ellende alom 🌹

  • Heleen Otto

   Moge de Here zich wreken op die bederfelijke barbaarse zg Prins …van Qatar..

  • Heleen Otto

   Zoals die enge zg prins of S Arabia

  • Heleen Otto

   Goed jaap …ga zo door ook in onchr landen..

  • Heleen Otto

   Op zichzelf is ze fijn …

  • Heleen Otto

   De waarheid doet pas enorm pijn als j de leugen tegenkomt ….

  • Heleen Otto

   Mooi dit woord van God…een kristalheldere muziek voor je oren …

  • Heleen Otto

   In de Echte waarheid zit geen enkele leugen …

  • Ellen Van Der Lee

   Het is zo jammer dat ongelovige afhaken op het moment dat je zegt dat ongelovigen naar de hel gaan dat is ook een waarheid die men niet kan geloven! Zelfs ik al gelovige vind dat heel moeilijk maar de bijbel zegt het wel.

  • Si Blessed

   Dank je Jaap dat je de waarheid blijft vertellen. En je hebt gelijk mensen willen de waarheid niet meer horen. We leven in een vreselijke wereld waarin de boze regeert. De bruid en de geest zeggen "Kom Heer Jezus Kom spoedig Maranatha."Broers en Zussen blijft in Christus Hijzelf helpt ons hier doorheen .Hij laat je nooit los God's Rijke Zegen toegewenst Hou vol want onze verlossing is Nabij .

  • Christ's YouTubeKanaal

   Dit verhaal over de leugen en de waarheid, dat de leugen de waarheid z'n kleren aan trok, doet me denken aan deze vraag en de voorbereiding op de komst van de antichrist. Wat als men de duivel in God's kleren stopt. Wie zal men eren ?

  • Gaia

   Mss een gekke vraag maar wat nou als de duivel de bijbel ook veranderd heeft?
   Dank u wel Jaap Gods zegen

  • Kevin Clint

   TRUST IN THE LORD WITH ALL THINE HEART , AND LEAN NOT UNTO THINE OWN UNDERSTANDING . PROVERBS 3 : 5 KJV

  • Happy End

   Weer prachtig en krachtig verwoord 🎊

   Tip : Last Call Mission legt ontzettend mooi uit de betekenissen achter de feesten van de Heer

   Last call mission : de feesten ❤️

  • GoedNieuwsRadio

   ❤💪🙌🙏

  • Mark Wiersma

   Opnieuw een goede boodschap van Jaap en waardering dat hij zo stand houd in deze dwaze wereld en de waarheid blijft verkondigen ! Gods zegen toegewenst !
   Toch 1 ding nu we het over waarheid hebben… overal mee eens maar het laatste punt over de platte aarde slaat Jaap waarschijnlijk toch de plank mis..de aarde als rondraaiende bol komt ook zoals zoveel leugens bij de Nasa vandaan( onderzoek maar.
   er staan zeer veel aanwijzijngen hierover in de bijbel.(een gegrondveste vlakke aarde met een koepel erboven).maar ook dit zul je open en eerlijk zelf moeten onderzoeken om er achter te komen, ook deze leugen is "mooi verpakt als waarheid" ( de aarde is geen rondraaiende bol ! ) maar een gegrondveste aarde met diepte erin en een koepel/firmanent erboven wat voor een gesloten systeem zorgt. De 4 punten van de aarde worden door de engelen bewaakt en de aarde is de voetenbank van God, de regenboog weerspiegelt de koepelvorm boven de aarde, het weer en een kompas werken alleen in een gesloten systeem met vaste punten, nooit bij een ronddraaiende bol door het heelal ! Etc. Etc.. er zijjn honderden verzen in de bijbel hierover…ook hiervoor geld vaak eerst cognitieve dissonantie.
   Veel zegen Jaap en respect voor u.
   Ik hooo dat u toch nog eens hierover na gaat denken…en bidden…

  • Adri Hoogendijk

   Ja we leven in vreselijke dagen de mensen kunnen de Waarheid niet meer verdragen. Kijk naar koning Achab en Izebel
   ze doen me ergens aan denken met Naboth. Landje pik.!!! Gods Rijken Zegen voor allen. Met Jezus de Christus blijven we
   staande. Maranatha. Bedankt broeder Jaap.

  • Johannes Pronk

   Drie jaar geleden werd het grote gezin in Ruinerwold bevrijd uit de ondergrondse gevangenis. Jarenlang gegijzeld door een godsdienstige leugen van de vader. Heel opmerkelijk is de naam van de ontsnapte zoon die alles aan het licht bracht, Israël van Dorsten. Tekenend voor het volk van God dat hongert en dorst naar gerechtigheid, waaronder vrijheid. Jezus roept ons op tijd naar boven uit deze wereld die verstrikt is in de leugen. Halleluja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.