Tegen het virus van de zonde is geen medicijn, behalve het bloed van het Lam, het bloed van Jezus. Met dat bloed aan de deur van je leven, gaat de dood aan je deur voorbij. Een ander redmiddel is er niet. Ontdek de super ontzagwekkende escape die ons word geboden. Er is hoop voor iedereen en dat wil ik van de daken schreeuwen, daarom gaan we een magazine met deze hoopvolle boodschap in elke Nederlandse brievenbus gooien. Kijk hier voor meer informatie: :https://ontzagwekkendnieuws.nl/steun-ons-en-help-ons/actie-brievenbus/
en doe mee om elke Nederlander te bereiken met dit geweldige nieuws. Dank je. Jaap Dieleman


  10 replies to "De Wachter 14 – Het ware offer"

  • Netty Zeeders-Goulart

   Halleluja!!!! Dit is de boodschap voor deze tijd, pure openbaring van de waarheid van het Woord van God!!!!!!!

  • Helena Hendriks

   Zo mooi gezegd ik zeg ook altijd vergeven is het belangrijkste .Dat Zei Jezus ook voor dat Jezus stierf .Ik laat alles aan God over en niet oordelen over anderen .Zo mooi dank u wel

  • J. K

   Br. Dieleman dank voor deze bijdrage en fijn dat er nog mensen zijn die duidelijk maken wat er aan komt. Waren er maar meer van dit soort bijdragen ook op het nieuws zodat alle mensen hiervan op de hoogte zouden zijn. En inderdaad laat onze Here Jezus maar snel terug komen.

  • Edwin Noordhoek

   Even een paar reacties:
   Wat is je bron dat de gedragingen satanisch zijn?
   Handen wassen? Werd uitgevonden door een arts in de middeleeuwen. Het zorgde ervoor dat ziekte niet verder verspreidde..

   En mondkapje een muilkorf? Ik kan nog gewoon praten met een mondkapje.

   Even een vraag: als je zegt onze vriend Jensen… Wat voor vrucht brengt jouw vriend voort? Welke vrucht van de geest zie je?

   En ja, er zijn gevaren… Laten we ervoor zorgen dat onze zorgen en fantasie niet met ons de loop gaan…

  • Sjaak Klapperkaak

   Blij dat je in mn news feed van youtube verscheen. Dit geluid wat jij brengt hoor ik niet van gelovigen om me heen. Dank je broeder Jaap voor je open en duidelijke geluid. Prijs de Heer šŸ™šŸ¼

  • kenny

   aan god heb je deze nare tijd ook heel wijnig jaap wat praat je tog raar met dat rutte het goed bedoeld je slaapt nog erg diep miejong

  • Huug van den Burgt

   Ik lees dat 136 reacties ervaren dat de boodschap hun geloof versterkt heeft. Ik laat de woorden en mening over het Coronavirus voor wat het is. Er wordt nu eenmaal verschillend over gesproken binnen onze christelijke gemeenschap en ieder van ons legt zijn geloof in de woorden die Hem past. De woorden van redding door het bloed van Jezus is in de christelijke wereld onomstreden en het is fijn dat het op alle platforms wordt getuigd. De eindtijd visie wordt ook weer op diverse wijze geĆÆnterpreteerd. Ik kijk er naar uit dat de gemeente van Jezus Christus in eenheid functioneert want dan zijn we waarachtige overwinnaars in de geestelijke strijd.

  • ldjtje

   Wat ben ik blij dat ik dit kanaal gevonden heb. Elke video spreekt recht tot mijn hart. Dank je wel Jaap en mag God je zegenen.

  • Marianna H

   Goed om te horen dat ook iemand in Nederland de waarheid verteld, en de juiste waarheid vanuit de bijbel. Groeten van een zuster in de Heer in Nieuw Zeeland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.