Op wie breng jij je stem uit? Je verleent macht en gezag aan degene op wie jij je stem uitbrengt. En in de politieke systemen van deze wereld geldt: ‘Meeste stemmen gelden”. Ongeacht of deze stemmen werkelijk en legitiem zijn uitgebracht of door stemfraude zijn verkregen. We zullen het misschien nooit weten ten aanzien van de wereldse verkiezingen, maar ten aanzien van onze eeuwige beSTEMming, is het belangrijk om je stem op Jezus uit te brengen. Ik roep je op dit te doen en voor Hem te kiezen, want Gods Woord zegt ons: “Kies dan heden wie je dienen wil”, “Ik stel u voor het leven en de dood, kies dan het LEVEN!” En dat leven is in Jezus. Dit is het goede en ontzagwekkende nieuws dat we in elk huis van Nederland willen brengen. Help ons om Gods stem te laten horen.

Doet u ook mee? Kijk hier voor info over de brievenbus actie:
https://ontzagwekkendnieuws.nl/steun-ons-en-help-ons/actie-brievenbus/

https://www.heilbode.nl/webshop/
https://www.abbachildcare.org/

En help ons door ons werk te steunen:
https://www.heilbode.nl/go/geven/part…

Kijk ook eens op onze nieuwe site:
https://ontzagwekkendnieuws.nl/


  10 replies to "De Wachter 16 – Stem op Hem!"

  • Aliene

   Gods zegen toegewenst prachtige boodschap vind het heerlijk om naar je te luisteren 👌☺️

  • Si Blessed

   Beste br Jaap ik heb een vraag ,ik ben lid van een grote gemeente maar er wordt niet over de eindtijd gesproken.
   Ik maak me erg zorgen,ik had een reactie geplaatst voor mijn kerk ,maar dat werd verwijderd.
   Ik ben erg bezorgd en verdrietig, ik vertel mensen over de tijd waarin we leven ,maar ze willen niet luisteren dus ik weet het nu niet meer .
   Groet een volgeling van Jezus. 🙏🙏

  • C. Plug

   Jaap laten we massaal bidden dat de Waarheid in Amerika aan het Licht komt. Onze Heer verleent kracht aan onze gebeden! Laten we dit WAPEN gebruiken en niet alleen maar toekijken

  • Phrey

   Goede boodschap, stem op Hem !!!!!
   Wat mij opvalt, u zegt dat u berichten krijgt vanuit de VS dat er gefraudeerd wordt ,maar niet weet of het waar is……………kijk daar wringt het ergens…….. en stel dat het niet waar is……. we moeten ook niet telkens de media de schuld geven, omdat Trump dat vanaf het begin al deed.
   Is wel triest om te constateren dat Christenen achter iemand aanloopt, alles wat hij beweert voor waarheid aanneemt…………hij is ook maar een mens en kan ook liegen, bedriegen ,manipuleren, voor verdeeldheid zorgen en haat zaaien, wat de duivel doet.
   Dus laten we ons allen op Jezus richten en op Hem vertrouwen.
   We moeten doen wat de Here Jezus zei: bid voor de wereld , heb uw naaste lief als u zelf, bid ook voor uw vijanden……….. daarom moeten wij het zout der aarde zijn!!!!!!!!!!!!

  • jozef vandenberghe

   Dank voor Uw genade HEER ✝️❤️

  • Christiane Willems

   Ik stem met mijn hele hart op JEZUS ! Mijn Verlosser !! Alle eer en glory komen Hem toe !! Ik verlang zo naar Hem !!!!!!

  • seahawk

   Waarom is de wereld zo ***. Waarom leven wij hier? Waarom kan God niet gewoon zeggen poef, weg satan, bats, komt allen bij mij.

   Waarom de pijn die we allemaal moeten meemaken, ouders dood, soms kinderen nog voor de ouders dood, oorlog, leed, leugens van de media.

   Wat is het nut van deze hele show, het is overduidelijk dat er kwade krachten zijn, anders waren er geen oorlogen, en leed.

   We moeten leven in de onzekerheid of je naar de hel of hemel gaat, je weet eigenlijk nooit zeker of je het goed doet.
   Waarom?

  • Joep Tube

   We zitten middenin een occult transformatieproces.
   Mijn lichaam werkt zo tegen dat ik zelfs misselijk wordt van het masker. ( dat ik nergens draag, maar wel op moet in het ziekenhuis van de bewaking, dat komen ze je dan met 3 man even vertellen en anders moet je weg…). https://haveyenotread.com/occult-ritual-transformation-and-coronavirus/

  • Anne van de Pol

   Afleiding inderdaad wel of niet gefraudeerd (ik denk van wel) dat is het , het zaaien van twijfel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.