Daniel boog niet voor de druk van de wet, en werd in de leeuwenkuil gegooid. Zijn drie vrienden bogen niet voor het beeld en werden in de vurige oven gegooid. Soms is gehoorzaamheid aan God ongehoorzaamheid aan de samenleving en gehoorzaamheid aan de samenleving ongehoorzaamheid aan God. Je zult moeten buigen; of voor het beest, of voor de levende God, want uiteindelijk zal alle knie zich buigen. Laat je inspireren om niet te buigen voor de afgoden door juist te knieën voor de levende God te buigen. Kijk voor het gebedsinitiatief van “The Return” op https://de-terugkeer.nl/. Steun ons werk via https://www.heilbode.nl/go/geven/online/ en kijk in onze webshop op https://www.heilbode.nl/go/webshop/


  10 replies to "De Wachter 3 – Niet Buigen"

  • hennie vandenberg

   zeker bijzonderee tijd klopt jaap mooi gesproken jaap de duivel moet verbannen worden haat en bederf

  • Rob Brouns

   Goeie boodschap Jaap. Enkel je futuristisch eindtijd beeld klopt totaal niet. Dit is door de jezuïten bedacht om de wederomgeboren gelovigen te misleiden! Tot einde zowat 18e eeuw hebben merendeel van de gelovigen in het historistisch eindtijd beeld geloofd. Voor hen was het toen zeer duidelijk welk systeem het anti-christ systeem was. Ik raad het aan om dit te onderzoeken!

  • Gerda Hoogvorst

   Dank u vanuit mijn Hart. God is almachtig dit gegeven aan de mensen als een Hart onde de riem wil meegevern! Ik begrijp uw boodschap in liefde! Dank u dat u de moeite neemt om deze boodsschap vboor de mensheid te verspreiden. Ik deel uw boodschap , deel het op twitter en facebook. Dank U Jaap Dieleman.

  • Chantal Szemenyei

   Amen 🙏🙌

  • Caroline Soudijn

   Amen amen of ik mezelf hoor spreken wij zullen stand houden inJezus naam

  • Hatsune Miku SS NZB mind controle MEDIA VIRUSS

   🙏🏼✌🏼

  • Derk Jan Ronner

   Mooie boodschap Jaap. Jezus Christus is Heer. Hij die Hemel en aarde geschapen heeft, Hij zal terug komen naar de aarde om zijn Koninkrijk te vestigen .

  • ♏️scorpio

   Jouw videos geven mij hoop ❤️

  • Jannette G,.

   Echt mooie duidelijk heerlijk en eerlijke preken. Ik voel de strijd die nu gaande is, het is chaos in de wereld. Maar door deze preken word ik wel blij gevoed; God boven alles! 💪🏻❤️

  • Edith vdMG

   Van Hem Getuigen Alle Profeten, Dat Een Ieder, Die In Hem Gelooft, Vergeving Van Zonden Ontvangt Door Zijn Naam. (Handelingen 10:43)

   En De Behoudenis Is In Niemand Anders, Want Er Is Ook Onder De Hemel Geen Andere Naam Aan De Mensen Gegeven, Waardoor Wij Moeten Behouden Worden. (Handelingen 4:12)

   Daarom Heeft God Hem Ook Uitermate Verhoogd En Hem De Naam Boven Alle Naam Geschonken, Opdat In De Naam Van Jezus Zich Alle Knie Zou Buigen Van Hen, Die In De Hemel En Die Op De Aarde En Die Onder De Aarde Zijn, En Alle Tong Zou Belijden: Jezus Christus Is Here, Tot Eer Van God, De Vader! (Filippenzen 2:9-11)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.