Strijd voor gerechtigheid
Spreuken 29:2 zegt: “Als de rechtvaardigen toenemen, verheugt zich het volk;
maar het volk zucht, als een goddeloze heerst.” We zien dit nu in ons land gebeuren.
Jesaja 5:7b zegt: Hij verwachtte goed bestuur, maar zie, het was bloedbestuur; rechtsbetrachting, maar zie, het was rechtsverkrachting. Op allerlei fronten wordt de waarheid geweld aangedaan en wordt de waarheid verdraaid, zoals Jesaja 5:20 zegt:
Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.
We zien dat gebeuren op sociale media, waar waarheid wordt gecensureerd en als leugen wordt verwijderd, terwijl men de leugen als waarheid door onze strot wil duwen.

Is dit onheil nog te keren?
Dat weet ik niet, maar niets doen is geen optie. Daarom willen we de krachten bundelen door te doen wat 2 Kronieken 7:14 zegt: “als mijn volk waarover mijn naam is uitgeroepen, verootmoedigt zich en zij bidden en zoeken mijn aangezicht en bekeren zich van hun boze wegen, dan zal Ik uit de hemel horen, en hun zonde vergeven en hun land herstellen”.
We roepen al Gods kinderen op om mee te doen en terug te keren tot God. En daarom heet het ook: DE TERUGKEER. Zie hier de website voor meer informatie: https://de-terugkeer.nl/

Om de eenheid verder te bevorderen wil ik u vragen mij informatie te sturen van kerken, gemeenten en kringen die de waarheid en het onderwijs over: Israël, eindtijd, opname, grote verdrukking, wederkomst en dergelijke omhelzen, door te mailen naar: info@heilbode.nl
Op deze manier kunnen wij verontruste en zoekende gelovigen met vertrouwen doorverwijzen naar deze kringen. Alvast bedankt.

Tot slot: Help ons om deze en andere boodschappen te verspreiden. Voel je vrij deze filmpjes door te sturen, en bezoek ook onze sites: www.ontzagwekkendnieuws.nl , www.heilbode.nl en www.abbachildcare.org. Op deze sites vindt u ook onze opbouwende boeken over deze gelijknamige thema’s. Wilt u ons helpen dit goede nieuws te verspreiden? Steun ons dan met een gift. U kunt dat hier doen: https://www.heilbode.nl/go/geven/online/ Dank u!


  12 replies to "De Wachter 4 – Strijd voor gerechtigheid"

  • hennie vandenberg

   god is geweldig buigen nooit mooi gesproken jaap thanks

  • 43linlin

   U noemde net de namen op van een aantal mensen die ook gerechtigheid willen en onrecht zien. Maar kan het niet zo zijn dat deze mensen ook wachters zijn en God wel in hun hart hebben maar dit voor zichzelf houden ? Ik heb dit gevoel ook en voer op mijn manier protest en ben ongehoorzaam aan de wet. Ook ik zie al heel lang wat er gaande is maar heb er nooit mijn vinger op kunnen leggen tot vorig jaar,toen de plandemie werd aangekondigd.
   Uheeft het over de kerk dat zij zich niet laten horen. Kan het niet zo zijn dat zij alleen aan zichzelf denken en dat alleen zij maar goed zijn,en dat God dit ook ziet en van hen is afgeweken?

  • Adri Schuitert

   Wauw, dank je wel Jaap
   God's rijke zegen toegewenst in het maken van deze video's.
   Ik hoop van harte dat veel mensen deze boodschap zullen horen.

  • Leila Aouragh

   Het is verschrikkelijk hoe kerken buigen en dichtgaan en stoppen met de aanbidding, en al helemaal verschrikkelijk dat er voorgangers zijn die zeggen het vacin te nemen en het een cadeau van God noemen het zijn wolven in schaapskleren, ook ik luister graag naar je vidieos jaap

  • I Tampubolon

   Sabine Vlaming heeft ook interessante filmpjes hier op YouTube

  • ♏️scorpio

   David Masbach verzet zich ook tegen de corona gekte. Door zijn uitzendibg ben ik wakker geworden.
   https://youtu.be/WeigSBmKGuc

  • Veronica Maier

   Mijn naam is Vera. Ik heb jouwn Serie "De Wachter" leren kennen door een bekennte. Een prachtige zaak, die jij doet. Ik ben Duitse, maar ik kan jouwn uitspraak heel goed volgen. God zei Dank! In volg 4 had jij het over een lijst van kerken of gemeenschapten, die God's botschap verkündigen. Hoe kom Ik aan zo een lijst voor Heerlen? Sorry, als mijn Nederlands niet perfekt is, maar ik hoop toch, dat jij alles kan verstaan. Met vriendelijke groeten

  • Netty Zeeders-Goulart

   Dit is de boodschap, dit is de juiste visie op deze dingen. Geweldige boodschap Jaap, laat het blijven klinken.

  • Imah of all kids

   Ja, Jaap, ik begrijp dan niet wat Romeinen 13 dan tegen ons zegt. Leg je dat ook een keer goed uit, want er staat daar toch ook heel veel in geschreven? En praat je wel eens met Rutte? Of Cees Vork?

  • Joke Bijl

   Dank je Jaap voor deze bemoediging. Ik kijk uit naar je boodschappen

  • Hanneke Haitsma

   Jaap , ik heb een vraag waar ik mee worstel, nu zijn we een maand verder na dat jij dit sprak .nu zijn we bijna zo ver dat we verplicht worden om in de winkel een mondkapje te dragen , mijn man zegt als het moet doe het dan maar gewoon , hij zegt je moet toch om boodschappen , maar het gaat zo tegen mijn gevoel als christen zijn om dit te doen , ik wil niet gemuilkorfd worden , ik wil God gehoorzamen , mijn vraag hoe pak ik dit aan , moet ik dat mondkapje gaan dragen in de winkel .Wat doe ik daar mee , zou heel graag antwoord van jou willen

  • Jan Koning

   Sinds kort je kanaal ontdekt. Ik ben alles wat ik kan vinden aan het luisteren. Heel fijn. Ga vooral door met deze waardevolle roeping..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.