Verdeel en heers is de politiek van de duivel om mensen tegen elkaar op te zetten met het doel hen te overheersen. Maar een koninkrijk dat verdeeld is kan geen standhouden. Nu lijkt het erop dat de duivel daar aardig in slaagt als je ziet hoeveel verdeeldheid er is naar aanleiding van de prik en het virus. Maar vergis je niet, want onze God doet alle dingen meewerken ten goed en Hijzelf heeft gezegd dat HIj niet is gekomen om vrede te brengen maar verdeeldheid en het zwaard. Dat is een moeilijke tekst. Ik zie echter dat God scheiding brengt tussen licht en duisternis, leven en dood. Dode religie conformeert zich aan de agenda van de vijand maar de levende gelovigen worden vervolgt, gehaat, gegeseld, gevangengezet en soms gedood. Maar daaruit zal de echtheid van hun geloof blijken. In dit alles zullen ze blijken meer dan overwinnaars te zijn door Christus Jezus en we mogen weten dat niets van dit alles ons zal kunnen scheiden van de liefde van Christus.
Wees bemoedigt en gesterkt om in Zijn overwinning te delen, wat het ons dan ook zal kosten. Jaap Dieleman

Kijk voor de complete versie van onze filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor de activiteiten van de bediening van Jaap Dieleman hier:
Hier vindt u ook onze webshop waar u mijn boeken vindt.
https://shop-heilbode.nl/

Hier vindt u info over onze projecten in India
https://www.abbachildcare.org/

En help ons door ons werk te steunen:
https://shop-heilbode.nl/doneren/

Wilt u Eyeopener magazines bestellen kijk dan hier:
https://ontzagwekkendnieuws.nl/steun-ons-en-help-ons/magazine-eyopener/


  19 replies to "De Wachter 50 – Verdeel en Heers!"

  • Layla A

   Ik had ook al de mening dat God deel heeft aan de scheiding en niet satan want zo blijven de echte christenen over

  • Plakcanius !!!

   Heb trouwens je boek ๐Ÿ“• de 70 profetische uitspraken over Israรซl ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ

  • T.M

   Op de site is het geluid zo zacht dat ik het niet kan horen.๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

  • Ange K.

   Heb op je site gekeken. Heb weer moed gekregen! Prachtig hoe je ons bemoedigd met de mooie bijbelteksten! Dankjewel, God bless you, groetjes Angelique ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ

  • MrSchotland

   Liefde zal zegevieren!! En dit is Jezus en Moeder Maria.

  • Gรฉ den Boer

   Toch geloof ik dat het de duivel is die probeert families en kerkleden uit elkaar te drijven.

  • Grace

   Ook gaat het zwaard door familie.
   Bedank broeder Jaap voor je bemoediging.

  • astrid popieul

   heel die vaccingebeuren is de voorbereiding van de komende antichrist op deze wereld. Niet gevaccineerd is meestal een christen, dus een vijand van de duivel.

  • H De Vries

   Er zijn nu wel veel gevarieerde om mij heen. Vol houden? Of meegaan? Eerste 7 jaar geen spuit ,dan verder kijken.

  • Butterfly Hoorn

   Zijn er mensen die behoefte hebben aan fellowship? Shalom!

  • Ghaushah Infinity

   Dit had ik nou ff nodig. Het is echt heftig nu. Uit onderzoek blijkt dat in Nederland slechts 17 % in een God gelooft. En dan spreekt men nog geen eens over Jezus. Ik sta compleet, met ons hemelse leger, achter u. Het beest van de bijbel, staat 2 keer pardoes op mijn mobiel te brullen nadat ik buitenopnamen had gemaakt. Eveneens heb ik Satan/Lucifer en vliegende gevallen engelen op camera staan. Ook heb ik een screenshot van Jezus van Nazareth en Mozes op mijn mobiel. Zijn boek ligt open! Ga zo door. Ik wil u graag blijven volgen. Dit is hard nodig voor dit land. God zegene u!

  • Strijder

   GEWELDIG JAAP JIJ BENT WEER GOED EERLIJK ALS ALTIJD ,IK LUISTER GRAAG NAAR JOU MAAR WIJ LEVEN IN EEN VRESELIJK WERELD MENSEN DIE ALLEEN MAAR NAAR DE MEDIAVIRRUS LUISTEREN KRANTEN LEZEN EN AL DIE LEUGENAARS VOOR ZOETE KOEK NEMEN, EN STRAKS BEDROGEN UITKOMEN HOOP NIET DAT HET TE LAAT VOOR ZE IS

  • Si Blessed

   God Zegen broeder Jaap. Nou de verdeelheid is er zo erg . Met de meeste mensen kun je niet meer fatsoenlijk praten zonder dat ze boos worden. En dat vind ik heel erg God sta ons bij .Amen๐Ÿ™En dat doet Hij .Wij focussen ons alleen op Jesus onze Verlosser. ๐ŸŽบโ˜๏ธ๐Ÿ‘‘โค Kom Here Jesus Kom.

  • devingervangod

   AMEN Jaap !!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘G๐Ÿ”ฅD maakt onderscheid !!! Bokken scheidt ๐Ÿ‘‘HIJ ook van de schapen !! De dwaze maagden laat ๐Ÿ‘‘HIJ niet binnen !!
   Wie wit is wordt witter , wie duister is wordt duisterder …
   We genieten van je nieuwe boek ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ’ชโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™Œโ˜€๏ธ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ•Š

  • Mar B

   Wauw wat een boodschap zeg ….AMEN! …zo is het!……. vanuit mijn geloofovertuiging…….in mijn verlosser ….neem ik sowieso geen vaccin!……. JEZUS BLOED IS MIJN BESCHERMING!โ˜๐Ÿคฒ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ โค๐Ÿ’ฏ๐Ÿ•Š๐Ÿ‘‘๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ dank men dieleman….zo duidelijk en open wat u vertel!…..ik ben geheel met u eens.bless you and your family ๐Ÿ™โœ๏ธ

  • Gerda Bouman

   We zullen doorgaan……tot we samen zijn.

  • rob h

   Al geven ze er een miljoen Euro bij, ik neem die spuit niet

  • derkjan ronner

   Ik heb gekeken naar uw video op uw website en wil zeggen dat ik het geheel met uw eens ben. God's zegen over uw werk. Dank voor wat u doet! Ik heb er veel aan!.

  • Robert Haddon

   Vaccinatie is bedoeld om de gehele wereld bevolking te digitaliseren en te registreren, om te komen tot meer controle door de overheid over de burger. Vaccinatie heeft niet ten doel om, zoals de overheid ons wil doen geloven, onze gezondheid te beschermen. Dat is de leugen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.