Dag en uur zijn niet bekend. Sommigen proberen exact uit te rekenen wanneer de opname plaatsvindt, terwijl Jezus zei dat niemand de dag en het uur weet. Anderen daarentegen gebruiken deze tekst als een mantra dat je er helemaal niet mee bezig moet zijn want het kan nog wel 1000 jaar duren. Beiden standpunten zijn extreem en on-Bijbels. De Waarheid ligt ergens in het midden zoals u zien wanneer u naar deze boodschap luistert. Want de Bijbel spreekt duidelijk over tekenen der tijden in relatie met de terugkeer van Jezus. En over “De dag zien naderen”, het laatste uur, het einde der tijden, etc. Je hebt geen openbaring nodig om te zien dat deze tekenen overvloedig aanwezig zijn in onze wereld. Bovendien, hoe zouden we moeten waken, als we niet eens weten waar we op zouden moeten letten? Enfin, luister naar deze boodschap en besef dat de komst van Jezus voor Zijn bruid dichter bij is dan je denkt. Want het zou vandaag of morgen zomaar kunnen zijn dat de spotters zullen zwijgen omdat Jezus zijn Bruid heeft opgehaald. Tot dat moment is er nog tijd om je leven aan Christus te geven en binnen te gaan in de ark voordat de “vloed” komt. Het is mijn gebed dat jij gehoor zal geven aan deze oproep en je leven met God in orde maakt.

En kijk voor meer informatie over ons zendingswerk en andere filmpjes bij de volgende linkjes en de ongecensureerde versie van al onze filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/

Maak van deze site tot je favoriete kanaal en meldt je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor de activiteiten van de bediening van Jaap Dieleman hier:
Hier vindt u ook onze webshop waar u mijn boeken vindt. https://shop-heilbode.nl/

Hier vindt u info over onze projecten in India https://www.abbachildcare.org/

En help ons door ons werk te steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/

Wilt u Eyeopener magazines bestellen kijk dan hier: https://ontzagwekkendnieuws.nl/steun-…


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.