Izebel is de duivelin van de Bijbel, een verleidster die lokt door sensualiteit en seksualiteit. Zij presenteert zichzelf als een koningin die aan niemand verantwoording schuldig is. Haar verleidingskunsten zijn zeer duidelijk aanwezig in onze samenleving. De Izebel-geest haat God, vreest mensen en voert oorlog tegen beiden. God heeft een vreselijk oordeel over haar uitgesproken en over hen die haar pad bewandelen. Ze werd door de honden opgevreten en haar kinderen stierven een vreselijke dood. Wat betekent dit oude bijbelverhaal voor ons vandaag? Dat ontdekt u in deze boodschap, zowel als waarschuwing maar ook als aansporing ver te blijven van haar verleidingen, haar misleiding en haar dwaalwegen die tot de dood leiden. Maar als we kiezen voor Jezus en onze naam wordt bijgeschreven in het boek des levens van het Lam, dan zullen we eeuwig leven. Laat je inspireren door deze indringende boodschap van hoop in Christus Jezus.
Jaap Dieleman

Kijk voor meer informatie over ons zendingswerk en andere filmpjes bij de volgende linkjes. De ongecensureerde versie van al onze filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor de activiteiten van de bediening van Jaap Dieleman hier: Hier vindt u ook onze webshop waar u mijn boeken vindt. https://shop-heilbode.nl/

Hier vindt u info over onze projecten in India https://www.abbachildcare.org/

En help ons door ons werk te steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/

Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.