Onze God is gespecialiseerd in onmogelijkheden. De Bijbel staat vol van vele verhalen waarin dit te zien is. Het lijkt er zelfs op of God er een geheim genoegen in schept om toe te staan dat we in een absoluut onmogelijke situate terecht komen waarbij alle hoop op uitredding verdwenen lijkt, om vervolgens op de meest spectaculaire wijze een weg te banen waar geen weg is. Keer op keer zien we dat in Gods Woord. Dit is Zijn DNA, Zijn handelsmerk om zo te zeggen. Laat je door deze bemoedigende boodschap inspireren om het van de levende God te verwachten want Hij laat geen bidder staan. Hij schenkt hoop aan de hopeloze, liefde aan de liefdeloze, troost aan de troosteloze en leven aan de levenloze. En jij bent kandidaat voor een last-minute-miracle als je het van Jezus gaat verwachten want Hij zegt: roep mij aan in de dag der benauwdheid en Ik zal u uitredden en tot ere brengen. Stuur dit filmpje door aan vrienden zodat zij weer hoop hebben, Want hoe hopelozer deze wereld wordt, des te hoopvoller zien we uit naar de komst van Jezus als de bazuin zal klinken en wij Hem tegemoet zullen gaan in de lucht,
Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We gaan weer een folder deur aan deur verspreiden. Dat is een kostbare operatie maar we zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie?. Voor een donatie van €25,- kunnen we 500 brievenbussen bereiken en voor het €100,- 2000. Wilt u meehelpen. Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/donatie-formulier-heilbode-media/ om te sponsoren. Bij voorbaat dank.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen twee maanden zagen we 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon en deze is nog niet uitgeraasd of een nieuwe is onderweg. Het is hartverscheurend om te zien wat voor ellende deze overstroming veroorzaakt, met name onder onze eigen mensen. We zijn direct met een hulpactie gestart en doen een beroep op onze achterban om ons te helpen de nood van deze slachtoffers te lenigen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

https://www.abbachildcare.org/uploads/7/8/2/6/7826556/abba_noodhulp_hopebag_2021.pdf

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan.
Een gezegende week verder en als Jezus nog niet terug is, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.