Al Gods beloften zijn “Ja en Amen”. Zonder uitzondering zal alles wat God gezegd en beloofd heeft voor de volle 100% in in vervulling gaan. Daar veranderd niets en niemand wat aan. Geen duivel in de hel en geen enkele macht of regering op aarde. Alles mag vergaan maar Gods Woord houdt eeuwig stand. Wat een ongelooflijke zekerheid als je daarop bouwt. En wat er dan ook gebeurd, veranderd niets aan die waarheid. We kunnen gerust de dood en de duisternis en de duivel in de ogen kijken en zeggen: loser! Want Jezus overwon, ziekte, zonder, dood en duisternis. En als je in HEM geloofd, zal je leven, ook al ben je gestorven! Geloof jij dat? Ik wil en daarom zie ik de toekomst vol verwachting, vol vreugde en blijdschap tegemoet, want mijn leven is geborgen in ZIJN hand, en niemand kan mij daaruit roven. En het allerbeste komt nog. En wellicht spoediger dan wij beseffen. Stel je vertrouwen op die God en leg je leven in ZIJN hand. Dan zal deze boodschap je nieuwe hoop en zekerheid geven. Be blessed! Wees gezegend!
Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We gaan weer een folder deur aan deur verspreiden. Dat is een kostbare operatie maar we zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie?. Voor een donatie van €25,- kunnen we 500 brievenbussen bereiken en voor het €100,- 2000. Wilt u meehelpen. Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. Bij voorbaat dank.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen twee maanden zagen we 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon en deze is nog niet uitgeraasd of een nieuwe is onderweg. Het is hartverscheurend om te zien wat voor ellende deze overstroming veroorzaakt, met name onder onze eigen mensen. We zijn direct met een hulpactie gestart en doen een beroep op onze achterban om ons te helpen de nood van deze slachtoffers te lenigen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegende week verder en als Jezus nog niet terug is, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.