Veel mensen zijn angstig voor de bijbels profetieën, Dit komt omdat ze niet goed worden begrepen want God heeft deze profetieën gegeven om ons voor te bereiden en klaar te maken voor Zijn komst. Ofwel: “not to scare but to prepare you!” En toebereiden wordt door God gedaan maar ook door ons.
God heeft een plaats bereid voor Zijn kinderen en wij moeten ons voorbereiden om die plaats in te gaan nemen. Maar God bereid ook een plaats voor waar de de duivel en zijn trawanten zullen worden opgesloten.
En iedereen die God verwerpt en de buigt voor de boze zal delen in het lot van de duivel. Maar God wil dit niet. Integendeel, Hij wil redden, vergeven, verlossen, genezen, helen en herstellen. Want wat Hij voor Zijn kinderen in petto heeft, gaat ons stoutste voorstellingsvermogen te boven. Want de Zijnen zijn niet bestemd voor Zijn toorn, maar voor Zijn troon. De vraag is: Hoor jij daar ook bij? Zo niet, dan is het nog niet te laten om je knieën voor hem te buigen en je hart voor Hem te delen om te delen in het zalige geluk dat Hij voor de zijnen heeft bereid. Laat je inspireren door deze indringende boodschap zodat je bereid bent om in te gaan in het huis dat Jezus voor jou bereidt heeft. Jaap Dieleman.

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We gaan weer een folder deur aan deur verspreiden. Dat is een kostbare operatie maar we zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie?. Voor een donatie van €25,- kunnen we 500 brievenbussen bereiken en voor het €100,- 2000. Wilt u meehelpen. Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. Bij voorbaat dank.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen twee maanden zagen we 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon en deze is nog niet uitgeraasd of een nieuwe is onderweg. Het is hartverscheurend om te zien wat voor ellende deze overstroming veroorzaakt, met name onder onze eigen mensen. We zijn direct met een hulpactie gestart en doen een beroep op onze achterban om ons te helpen de nood van deze slachtoffers te lenigen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegende week verder en als Jezus nog niet terug is, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.