Soms lijkt het erop alsof alles misgaat. Maar onze God heeft de regie volledig in Zijn handen. En dat gaat veel verder dan de meeste mensen denken en of beseffen. Hij kent elke gedachte, Hij weet wat je gedroomd hebt, Hij kent je diepste verlangens en heeft zelf de haren op je hoofd geteld. Je kunt gewoon nooit aan Hem ontsnappen. Dat is beangstigend als je iets op je kerfstok hebt maar heerlijk en bevrijdend als je op goede voet met Hem staat. En dat is wat Hij wil. Hij heeft het allerbeste met je voor. Je kunt je geen voorstelling maken van alles wat Hij heeft voorbereid voor hen die Hem liefhebben en naar Zijn voornemen geroepen zijn om straks voor eeuwig bij Hem te zijn. Laat je inspireren door deze eenvoudige maar krachtige boodschap over de God die alles onder controle heeft.

Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We gaan weer een folder deur aan deur verspreiden. Dat is een kostbare operatie maar we zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie?. Voor een donatie van €25,- kunnen we 500 brievenbussen bereiken en voor het €100,- 2000. Wilt u meehelpen. Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. Bij voorbaat dank.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen twee maanden zagen we 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon en deze is nog niet uitgeraasd of een nieuwe is onderweg. Het is hartverscheurend om te zien wat voor ellende deze overstroming veroorzaakt, met name onder onze eigen mensen. We zijn direct met een hulpactie gestart en doen een beroep op onze achterban om ons te helpen de nood van deze slachtoffers te lenigen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegende week verder en als Jezus nog niet terug is, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.