Beste vrienden, volharding is noodzakelijk om topprestaties te leveren. Het komt je niet op een presenteerblaadje tegemoet. Je moet er naar jagen, streven. Geen sportman levert topprestaties door alleen maar naar topwedstrijden te kijken met een blikje bier en een zak chips. Integendeel, hij zal veel moeten ontzien, op tijd slapen, veel oefenen om een topconditie te leveren. Maar zijn inspanning wordt beloond als hij uiteindelijk die gouden plak in ontvangst mag nemen. En Gods Woord gebruikt deze analogie. Paulus spreekt over het lopen van de wedloop en niet achterom kijken maar te volharden om te winnen. Onze weg met God heeft hier ook veel van weg, En deze boodschap is juist bedoeld als een booster voor je geloof om trouw te zijn, te volharden, nooit, nooit, nooit, maar dan ook nooit op te geven, wat er ook gebeurd, maar te volharden tot het zoete einde, de zaligheid van je ziel, de overwinning die Christus voor ons behaald heeft door als ons voorbeeld zijn leven de geven als losprijs. Wees gezegend.
Jaap Dieleman

Soms lijkt het erop alsof alles misgaat. Maar onze God heeft de regie volledig in Zijn handen. En dat gaat veel verder dan de meeste mensen denken en of beseffen. Hij kent elke gedachte, Hij weet wat je gedroomd hebt, Hij kent je diepste verlangens en heeft zelf de haren op je hoofd geteld. Je kunt gewoon nooit aan Hem ontsnappen. Dat is beangstigend als je iets op je kerfstok hebt maar heerlijk en bevrijdend als je op goede voet met Hem staat. En dat is wat Hij wil. Hij heeft het allerbeste met je voor. Je kunt je geen voorstelling maken van alles wat Hij heeft voorbereid voor hen die Hem liefhebben en naar Zijn voornemen geroepen zijn om straks voor eeuwig bij Hem te zijn. Laat je inspireren door deze eenvoudige maar krachtige boodschap over de God die alles onder controle heeft.

Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We gaan weer een folder deur aan deur verspreiden. Dat is een kostbare operatie maar we zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie?. Voor een donatie van €25,- kunnen we 500 brievenbussen bereiken en voor het €100,- 2000. Wilt u meehelpen. Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. Bij voorbaat dank.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen twee maanden zagen we 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon en deze is nog niet uitgeraasd of een nieuwe is onderweg. Het is hartverscheurend om te zien wat voor ellende deze overstroming veroorzaakt, met name onder onze eigen mensen. We zijn direct met een hulpactie gestart en doen een beroep op onze achterban om ons te helpen de nood van deze slachtoffers te lenigen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegende week verder en als Jezus nog niet terug is, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.