Een bekend Nederlands gezegde, maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een universele, goddelijke waarheid, waarin een groot geheim, een Godsgeheim ligt verscholen, want Jezus zei: “Ik en de Vader zijn een!” En ook zei Hij: “Wie mij gezien heeft, heeft de Vader gezien!”. In feite is het Jezus die ons de Vader, de Hemelse Vader wel te verstaan, aan ons bekend heeft gemaakt omdat Hij de DNA van Zijn hemelse Vader heeft. En het mooie is, dat als wij ons hart voor Hem openen en opnieuw geboren worden, dat wij dan deel krijgen aan Zijn goddelijke natuur. Dan worden we “Jezus-mensen”, ofwel christenen in de ware zin van het woord, als zijne “mensen die Jezus toebehoren en bestemd zijn voor den hemel. En het mooie is dat God dit aan alle mensen wil schenken. Allen die Hem geloven op Zijn Woord en hun hart voor Hem openen, om een kind van God te worden en te mogen delen in Zijn natuur. Laat je inspireren door deze schitterende boodschap, uit de mond van Jezus zelf, want ik heb vooral de woorden die Hijzelf sprak, laten spreken in deze boodschap. Gods zegen.
Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We hebben de afgelopen tijde weer een nieuwe folder mogen delen met onze laatste folder, die we deur aan deur in heel Nederland mochten verspreiden. We zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie? Wilt u meehelpen? Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. En ook kunt u in de shop zelf nog folders bestellen om persoonlijk uit te delen. Bij voorbaat dank.

VERSLAG PAKISTAN
Lees hier het indrukwekkende verslag van Pakistan.
https://ontzagwekkendnieuws.nl/wp-content/uploads/2021/12/WONDEREN_EN_TEKENEN_IN_PAKISTAN.pdf
Op verzoek van onze Pakistaanse vrienden vraag ik u het niet op FB te delen en andere sociale media. Downloaden en persoonlijk doorsturen mag wel.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen maanden zagen we opnieuw 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon. Deze is inmiddels uitgeraasd maar het is hartverscheurend om te zien hoeveel ellende dit heeft veroorzaakt. Met onze hulpactie hebben we al bijna 10.000 mensen kunnen helpen, door hen te evacueren, van eten, medicijnen e.d. te voorzien.. Je leest er over in deze nieuwsbrief. https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegend jaarwisseling en Gods rijke zegen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt, en als we nog niet zijn opgenomen, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.