Bij toverij denken velen aan tovenaars met puntmutsen en heksen op een bezemsteel. Maar je zult versteld staan wat de Bijbel over toverij te zeggen heeft. Dat is toch echt iets heel anders dan de boze heks in de kindersprookjes. En de Bijbelse definitie is actueler dan ooit en bovendien veel omvangrijker dan we in onze stoutste overdenking kunnen voorstellen. En dan te beseffen dat deze beschrijving van bijna 2000 jaar geleden is opgetekend in Gods. Onze God ziet het einde vanaf het begin en we weten dat Hij met al deze praktijken definitief zal afrekenen als Hij komt om voor duizend jaar vanuit Jeruzalem over de aarde te regeren. Laat je verrassen en inspireren door deze wachter. Jaap Dieleman

En zoals beloofd, hier de link naar onze nieuwe app van christian connect.www.christianconnect.nl Neem een kijkje en meld je aan als kring of als zoeker om te kunnen connecten met medegelovigen.

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We hebben de afgelopen tijde weer een nieuwe folder mogen delen met onze laatste folder, die we deur aan deur in heel Nederland mochten verspreiden. We zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie? Wilt u meehelpen? Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. En ook kunt u in de shop zelf nog folders bestellen om persoonlijk uit te delen. Bij voorbaat dank.

VERSLAG PAKISTAN
Lees hier het indrukwekkende verslag van Pakistan.
https://ontzagwekkendnieuws.nl/wp-con…
Op verzoek van onze Pakistaanse vrienden vraag ik u het niet op FB te delen en andere sociale media. Downloaden en persoonlijk doorsturen mag wel.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen maanden zagen we opnieuw 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon. Deze is inmiddels uitgeraasd maar het is hartverscheurend om te zien hoeveel ellende dit heeft veroorzaakt. Met onze hulpactie hebben we al bijna 10.000 mensen kunnen helpen, door hen te evacueren, van eten, medicijnen e.d. te voorzien.. Je leest er over in deze nieuwsbrief. https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegend jaarwisseling en Gods rijke zegen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt, en als we nog niet zijn opgenomen, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.