Olympische atleten betalen een grote prijs om een goud te halen. Ze ontzeggen zich veel, slapen op tijd, zetten op hun dieet, en oefenen, oefenen en oefenen om in een topconditie te komen en dat alles voor vergankelijke gouden plak. Paulus spreekt over deze wedloop en vergelijkt het met het goddelijke goud; te mogen delen in Gods natuur, vrij te zijn, van zonden, ziekte, dood, duisternis, satan, verderf etc. En voor eeuwig te delen in Gods DNA, dat we zijn natuur deelachtig mogen worden omdat we bestemd zijn voor de hemel en om voor altijd met God te mogen zijn in het Hemelse Licht. Wie wil dat nu niet? Maar net zoals sporters een prijs betalen zo moeten wij ook volharden, doorzetten, oefenen in de godsvrucht, de liefde voor vriend en vijand. Ik ben gegrepen door die grote liefde van God en ik jaag er nu al 45 jaar na. Niet dat ik het reeds gegrepen heb maar ik ben er door gegrepen en zal trouw blijven in deze weg die tot het eeuwige leven leidt. Het is mijn gebed dat jij gaat zien war een geweldige toekomst onze God ook voor jou in gedachten heeft en dat Hij niets liever wil dat jij deze weg ook zult inslaan. Laat je dan bemoedigen en inspireren door deze opbouwende en uitdagende boodschap om voor goud te gaan door voor God te gaan.
Jaap Dieleman

Kijk voor meer filmpjes op https://ontzagwekkendnieuws.nl/
Maak deze site tot je favoriete kanaal en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je telkens een melding als er weer een nieuw filmpje is.

Klik voor het werk van Jaap Dieleman op: https://www.heilbode.nl
Hier vindt u onze webshop: https://shop-heilbode.nl/
Hier vindt u info over onze projecten: https://www.abbachildcare.org/
Hier kunt u ons werk steunen: https://shop-heilbode.nl/doneren/
Verder posten we deze info ook op Facebook, Twitter en Linked-Inn

SPECIALE AANDACHT!
We hebben de afgelopen tijde weer een nieuwe folder mogen delen met onze laatste folder, die we deur aan deur in heel Nederland mochten verspreiden. We zien het als een ‘last call’, want we weten niet hoeveel tijd we nog hebben om de boodschap van Gods liefde te kunnen delen met ons volk. Wilt u ons helpen met deze landelijke brievenbus-actie? Wilt u meehelpen? Klik dan hier https://shop-heilbode.nl/donations/do… om te sponsoren. En ook kunt u in de shop zelf nog folders bestellen om persoonlijk uit te delen. Bij voorbaat dank.

VERSLAG PAKISTAN
Lees hier het indrukwekkende verslag van Pakistan.
https://ontzagwekkendnieuws.nl/wp-con…
Op verzoek van onze Pakistaanse vrienden vraag ik u het niet op FB te delen en andere sociale media. Downloaden en persoonlijk doorsturen mag wel.

NOODHULP INDIA
Daarnaast hebben we een groot werk in India zoals velen wel weten. In de afgelopen maanden zagen we opnieuw 90.000 mensen tot Jezus komen. Maar nu was er een enorme cycloon. Deze is inmiddels uitgeraasd maar het is hartverscheurend om te zien hoeveel ellende dit heeft veroorzaakt. Met onze hulpactie hebben we al bijna 10.000 mensen kunnen helpen, door hen te evacueren, van eten, medicijnen e.d. te voorzien.. Je leest er over in deze nieuwsbrief. https://www.abbachildcare.org/uploads…

De Heer zegene jullie want wat je voor de minste gedaan hebt, heb je voor Hem gedaan. Een gezegend jaarwisseling en Gods rijke zegen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt, en als we nog niet zijn opgenomen, tot de volgende week.

Jaap Dieleman


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.