Het MYSTERIE van de Opname

Deel 4. De grote ontsnapping

Het mysterie van de Opname, een van de meest bijzondere mysteries in de Bijbel! Door de grote hoeveelheid aan theorieën en denkbeelden omtrent dit mysterie, worden velen heen en weer geslingerd en weten niet meer wat men wél of niet zou moeten geloven. Jaap Dieleman neemt u in deze studie mee op een speurtocht in Gods Woord om uw ogen te openen voor het mysterie van de opname.

Deze opname is de gezegende hoop van allen die Jezus tot hun heil verwachten. Het is geen hersenspinsel, maar een goddelijke belofte, dat er een generatie komt, die de dood niet meer zal zien, maar in een ogenblik getransformeerd wordt, een onsterfelijk lichaam krijgt en weggevoerd wordt naar de Heer om voortaan voor altijd bij Hem te zijn.

Wist u dat wij de generatie zijn die dit zal meemaken? Daarom zeggen wij: Kom Here Jezus kom! En Hij antwoord: Zie, Ik kom spoedig! Een indringende en actuele studie voor iedereen die houvast zoekt in deze onzekere tijden.

1 – Opnames in de Bijbel : Zondag 26 Februari
2 – Gods Mysteries : Zondag 5 Maart
3 – Leven in verwachting : Zondag 12 Maart
4 – De grote ontsnapping : Zondag 19 Maart
5 – Het feest van de koning : Zondag 26 Maart
6 – Hoe zouden we dan leven? : Zondag 2 April

Extra notities
https://tinyurl.com/extra-notities

U kunt de elke aflevering ook als MP3 geluidsbestand downloaden
https://tinyurl.com/mysterievandeopname

Meer informatie?
Ga naar https://heilbode.nl


    1 Response to "Het MYSTERIE van de Opname / 4. De grote ontsnapping"

    • Johannes Pronk

      'Bergen val op ons'. Dat uitgerekend een grote Zwitserse bank enorme problemen heeft (als eerste?) in Europa is misschien geen toeval. Ook in Amerika, in het computer hart van de wereld, Silicon Valley. Als de Allerhoogste de grootste afgod van deze wereld, geld, gaat aanpakken, berg je dan maar. Wij zijn op tijd ontsnapt. Jezus zij geprezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.