In zekere zin zijn alle christenen wachters. We hebben de roeping om uit te zien naar de komst van Jezus en te letten op de tekenen van de tijd, die ons vertellen dat het nabij is, want zodra we deze tekenen zien, zegt Jezus: “Heft dan uw hoofden op want u verlossing in nabij!” Dichtbij, voor de deur! Het kan nu spoedig gebeuren en je wil niet dat iemand het mist en daarom luiden we de alarmbel, schreeuwen het van de daken en roepen de mensen op om hun leven aan Jezus te geven en met God in het reine te komen door het bloed van Jezus. Heb jij dat al gedaan? Dan hoop ik oprecht, dat je na het beluisteren van deze boodschap, de knoop doorhakt, je bekeert en je leven aan Jezus zult overgeven, want dat is de allerbeste keuze die je ooit in je leven kunt maken. Dan heb ik niet voor niets gewaakt en gewaarschuwd voor de dingen die over deze wereld gaan komen en waaraan wij kunnen ontkomen door ons leven aan Jezus te geven en bij Hem te gaan schuilen.
Gods zegen

Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil u als kijker aansporen, om zich te abonneren/registreren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OP EENS BEN IK WEG!
Kijk ook eens hier naar deze bevriende site waar je heel veel waardevolle informatie over het thema van de Opname vindt: www.opeensbenikweg.nl

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u opbouwende boeken kunt bestellen. https://shop-heilbode.nl/shop/ En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
Zie hier het verslag van het laatste festival in India:
https://www.heilbode.nl/uploads/besta…
https://www.heilbode.nl/go/nieuws/laa…
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/

Bid mee voor Gods voorziening en wil je meehelpen doneer dan via deze link: https://www.abbachildcare.org/doneer….
Of via deze link: https://shop-heilbode.nl/doneren/ of via deze link:


  14 replies to "Wachter 127 – De Rol van een Wachter"

  • Elly Van Dreumel

   Amen🙏🏼🙏🏼🙏🏼💜

  • CD

   Dank je wel JAAP GOD IS GROOT EN wij zijn zijn kinderen, zelf de christelijke gereformeerde kerken zijn bang voor de waarheid en willen het niet horen, een gewaarschuwd mens telt voor twee GOD BLES JÓU GOD IS GREAT HALUJA AMEN

  • Mar B

   AMEN…..DANKJEWEL BESTE BROEDER JAAP….GOD,S RIJKE ZEGEN VOOR JOU EN ALLEN MARANATHA KOM HERE KOM ✝️⚓💝🔥🔥🔥💐

  • Adrie Mijnsbergen

   Dankjewel voor deze bemoedigende boodschap Jaap. Mijn indruk is dat nog heel veel mensen het te goed hebben, en daarom niet gemotiveerd zijn om zich te bekeren, en daardoor geen luisterend oor hebben naar Gods woord. Ik hoop dat hun ogen op tijd open gaan, en het niet te laat is.

  • joke ter heijden

   Dank u wel Jaap.Ik blijf de mensen ook vertellen van Jezus en deze tijd. God bless you

  • Jaap Helder

   Niemand weet het! Ook niet berekenen.

  • Jaap Helder

   Vindt Jouw boodschap oprecht.Maar geloof niet in de Pre escapeOordelen zijn er nu al

  • Happy End

   Dank je wel lieve broeder Jaap voor deze prachtige boodschap.
   Dat we nog meer in Zijn kracht de liefde Gods kunnen uitdragen, door Zijn Zoon 💖

  • Happy End

   Dank je wel lieve Jaap voor je prachtige boodschap. Ik probeer ook zoveel mogelijk op de bres te staan voor mijn naasten en mede gelovigen. Maar niet altijd makkelijk in deze tijd van extreme dwaalleringen die rond gaan en tevens een wereld waarin vele los zijn van God onze Vader!
   Maar we blijven vechten in het leger van God, mijn Zijn wapens ( oa bidden) die Hij ons leert te hanteren.

   We hebben een fantastische God, die ik elke dag dank voor Zijn Zoon de Here Jezus Christus. Dat ik elke dag mag schuilen onder Zijn vleugelen. Ooh wat verlang ik ernaar dat meer en meer mensen ontdekken wat een veilig en heerlijk gevoel dat is, te mogen schuilen (in deze zieke wereld ) onder Zijn vleugelen.

  • Joris Schroots

   Beste Jaap,
   In de 3de minuut vertel je dat God tot je spreekt 7 jaar geleden in Shanghai, dat God tot je zei ik ga oordeel brengen over deze wereld en ik wil dat jij mensen gaat waarschuwen over de dingen die gaat komen.
   Je maak jezelf tot profeet, en alles wat er gaat gebeuren staat in de heilige Schrift broeder Jaap.
   VERKLAAR je nader aan de hand vd bijbel? Aub?
   Ben zeer benieuwd hoe God tot jou gesproken heeft.

  • Kevin Clint

   TRUST IN THE LORD WITH ALL THINE HEART , AND LEAN NOT UNTO THINE OWN UNDERSTANDING . PROVERBS 3 : 5 KJV ❤

  • Negra

   Thank you so much Jaap, for explaining the Word of G-d so clear and understandable… Shalom! I did enjoy again the message
   Jaap is passionate to share G-d’s Word and His amazing gift to all through His Precious Son. True Bible teaching!
   Ontzagwekkend Nieuws is informative, educational and inspiring!

  • Jan Drost

   Wij moeten opnieuw geboren worden.

   Je bent opnieuw geboren als de Heilige Geest in je je niet meer laat zondigen.

   Als je nog zondigt ben je niet opnieuw geboren.

   1 Johannes 2, 1 Johannes 3, Romeinen 6:6, Romeinen 8, Efeze 4, Efeze 5 en Titus 2:14!

  • Johannes Pronk

   De rol van een wachter is alert te zijn op de tekenen die de Allerhoogste geeft in de hemel en op aarde. Deze maand, november, was er boven Hawaï een totale bloedmaan verduistering. Dezelfde maand komt daar de grootste vulkaan ter wereld tot uitbarsting. De hemel is net zo rood gekleurd als de lavastroom. Op Hawaï eindigt de tijd (dag, jaar), de laatste van de tijdzones in de wereld. Moet wel een duidelijk eindtijd teken zijn. Jezus roept ons spoedig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.