Op welk fundament heb jij je leven gebouwd? Geen onbelangrijke vraag! Want als we kijken naar de grote aardbeving die zoveel dood en verderf zaaide in Turkye, dan zien we hoe belangrijk het is om een goed fundament te hebben. In Erzin, een klein stadje van 42.000 inwoners, midden in het aardbevingsgebied, is geen enkel gebouw ingestort. Een wonder…? Ja en nee!. Het lijkt inderdaad een wonder dat Erzin gespaard is gebleven. Maar de waarheid is, dat de burgemeester geen illegale bouw toestond. HIj gaf geen bouwvergunning voor ondeugdelijke plannen, liet zich niet omkopen met geld en of goed en liet zich ook niet intimideren door bedreigingen. Je kunt je voorstellen dat velen de pest aan hem hadden. Ik zeg hadden….. want nu wordt hij bejubelt en vluchten velen naar Erzin. De les van Erzin is dat wij ons levenshuis op een goed fundament bouwen, dan zal het stand houden als de stormen en de aardbevingen komen. Want het is niet de aardbeving die de slachtoffers heeft gemaakt…. het zijn de ondeugdelijke gebouwen zonder goed fundament die de mensen hebben gedood. Stormen zullen ons niet deren als we op het goede fundament, op de Rots, op Christus bouwen. Op welk fundament heb jij gebouwd? Het is nog niet te laat, om je tot Christus te keren en je leven te bouwen en toe te vertrouwen aan Jezus.
Laat je inspireren door deze boodschap. – Jaap Dieleman

LET OP!!!
Alle wachter-filmpjes vindt u op https://ontzagwekkendnieuws.nl/ en dus ook die u niet op YouTube ziet staan. Ik wil u als kijker aansporen, om zich te abonneren/registreren op onze site want dan heeft u altijd toegang tot al onze wachter filmpjes. En bovendien krijgt u dan elke week persoonlijk bericht via uw email-adres als er weer een nieuwe wachter is. Help ons om te groeien door anderen aan te sporen zich ook aan te melden. Dank u!

OPBOUWENDE BOEKEN EN FILMPJES
Wilt u meer opbouwende filmpjes, documentaires en artikelen lezen? Ga dan naar www.ontzagwekkendnieuws.nl En wilt u boeken bestellen die u verder helpen, ga dan naar onze webshop waar u opbouwende boeken kunt bestellen. https://shop-heilbode.nl/shop/ En zie hier onze laatste nieuwsbrief https://www.heilbode.nl/assets/files/…

STEUN ONS ZENDINGSWERK
Kijk hier voor meer info over ons zendingswerk.
Zie het verslag van het laatste festival in India op : https://www.heilbode.nl
En steun ons om door te gaan hier: https://shop-heilbode.nl/doneren/

Bid mee voor Gods voorziening en wil je meehelpen doneer dan via deze link: https://www.abbachildcare.org/doneer….
Of via deze link: https://shop-heilbode.nl/doneren


  5 replies to "Wachter 139 – Bouw op de Rots"

  • Paul Vissers

   In Groningen wonen wedergeboren kinderen van God toch,straft God hen nu in deze tijd van GRACE? Haarp kan ook een oorzaak zijn van deze aardbevingen, en slechte bouwvoorschriften. Jezus sprak over pestilelentien, nu blijkt steeds meer dat ziekten worden gecreëerd. Ik geloof zelf in dispensatieleer, en geloof dat als de vier ruiters gaan rijden ,dan pas gaan de oordelen van God beginnen. Harary geeft les in Israël, Israël is zich aan het ontwikkelen als een theocratie onder talmoedwetten (NOAHYDE laws) .Kijk maar eens naar rabbi Yosef Misrachi ; 6 billion don't deserve to live .

  • Irene Mezach

   Broeder, wat weer een bemoediging, het kan ieder moment gebeuren, dat Jezus ons ophaald. Ben zo blij Jezus redde mij!! Tevens mijn dooplied!! Halleluja prijs onze REDDER, die voor ons heeft betaald, zodat wij straks voor altijd bij HEM te kunnen zijn!!!

  • Mar B

   Heel mooie boodschap…..AMEN….EN ZO IS HET.✝️⚓💝👑☝🙏💝💝💝

  • Jaap Helder

   Oordelen zijn er nu al

  • Tina Kloos Leentvaar

   Prachtig in een woord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.