Waarom zoveel strijd over Israel en in het bijzonder over Jeruzalem? Jeruzalem betekent dan ook nog “Stad van de vrede” maar er is alleen maar strijd over, en die strijd beheerst het hele wereldtoneel? Hoe kan dat? Ik heb het al vaker gezegd, maar zeg het opnieuw: “We kunnen de geschiedenis alleen maar goed begrijpen als we haar bezien door de profetische bril van Gods Woord.” In Jeruzalem is Jezus gekruisigd, gestorven, begraven, opgestaan, ten hemel gevaren, en daar zal Hij terugkomen, om voor 1000 jaar te regeren. En jij kan deel uitmaken van dit. feest door voor Hem te kiezen. Geniet van deze inspirerende, indringende boodschap en geef hem door aan anderen. Wil je meer weten? Abonneer je dan op ons kanaal. Kijk voor meer informatie bij de linkjes hieronder.

Hier vindt u informatie over de brievenbus actie en waar u tevens alvast ons magazine kunt inzien.
https://ontzagwekkendnieuws.nl/steun-ons-en-help-ons/actie-brievenbus/

Hier vindt u ook onze webshop waar u o.a. ons nieuwe boek over Israel vindt
https://www.heilbode.nl/webshop/

Hier vindt u info over onze projecten in India
https://www.abbachildcare.org/

En help ons door ons werk te steunen:
https://www.heilbode.nl/go/geven/part…

Kijk ook eens op onze nieuwe site waar u nog veel meer filmpjes kunt zien:
https://ontzagwekkendnieuws.nl/


  20 replies to "Wachter 23 – Jezus en Jerzalem"

  • Raf RT_sm

   Ik vind het fijn om hier naar te luisteren ik hou van jezus

  • Engelina Loorbach

   Amen PRIJS GOD ONZE VADER EN JEZUS DE ZOON VAN GOD

  • Johan Nobel

   Beste Jaap, Jezus is NIET in de hel geweest maar in het dodenrijk. De hel is er nu nog niet, deze komt pas aan het eind der tijden.

  • Maikel Schutte

   ❤🔥🔥

  • Alie

   Schitterend weer en mooi dat blad erg leerzaam en mooi uitgelegd top👏👏😇👏👏🙏

  • Jaap Ruitenberg

   Het wonderlijke van de bijbel is dat er duizenden lieden zijn die er hun eigen uitleg aan geven. Het zogenaamde woord Gods in dat vermeende heilige boek is dus nogal verwarrend. Van een werkelijke God had men wat meer duidelijkheid mogen verwachten.

  • Sven D

   Prachtig! Jezus is groots 🙏

  • M Knalgas

   Dank je wel Jaap, voor de bijbelse boodschap en je enorme inzet om onze medemens de Redder van de wereld te leren kennen.

  • peter schoonbroodt

   ATTENTIE ! DAG JAAP ! Wilt U a.u.b. deze post bekijken en lezen en de video's er in beluisteren, want deze woorden van GOD zijn ZÉÉR belangrijk voor het Ware Lichaam van Christus Jezus/Ware Ecclesia/Ware Bruid-Gemeente van Jezus Christus/Yeshua ha Mashiach in deze laatste seconden op God's uurwerk/tijds-raadsbesluit. Bij voorbaat dank. En neem a.u.b. contact met mij op, indien mogelijk.. Hartelijke dank. https://jeanschoonbroodt.tumblr.com/post/638204899882057729/vervulling-van-opb-13-14-nu

  • T.J. K

   U zij de glorie
   Opgestane Heer!
   Dank Jaap voor deze bemoediging.

  • Mathieu Jongen

   Ook voor jullie gezegende feestdagen en een gezond, voorspoedig en gelukkig 2021. GBY.

  • Riekie Kerkdijk

   Bedankt maar weer voor de mooie boodschap Gods zegen toe gewenst. Kleine bemoediging. Eens was de Hemel vervult van zijn glorie..Doch mens en wereld gehuld in de donkere nacht. Toen kwam Gods Zoon als de Heiland op aarde. Die ons verzoening met God heeft gebracht Levend bracht redding Jezus stervend kocht ons vrij.Hij daald in het graf en begroef het mensen schuld. Opgestaan als Gods Zoon. Zit Hij op Vaders troon. Eens komt Hij weer op .t geklank der bazuinen. Dag van verlossing. Die dag wordt alles vervuld.

  • ldjtje

   Wat een bemoedigende studie weer. Dank je wel Jaap en een heerlijke Kerst toegewenst. Moge God je zegenen. 👍

  • Gravy Gravel

   Het oud testamentische joodse volk bestaat al lang niet meer. De mensen die zich nu joods noemen zijn wat Jezus zei de synagoge des satans. Het huidige Israel is een uitvinding van satan en heeft geen enkele connectie met het bijbelse Israel. Beter uw bijbel lezen meneer.

  • Corry Heesen

   En zo is het !!!!!!!! SHALOM

  • *

   De Heere Jezus zegene u en behoede u.
   Prachtige boodschap vol hoop.
   Amen

  • Rolinda Van Dalen

   Geweldig en mooi gesproken Jaap. Het lukt mij niet om mensen te overtuigen hoe echt dit allemaal is. Alles speelt zich af in Jeruzalem. Want waarom hebben ze de oostelijke poort dicht gemetseld en hebben ze er een moslim begraafplaats voor de poort gemaakt en waarom staat Jeruzalem en de tempel altijd wereldwijd ter discussie?? Dat is niet voor niets! En nog valt het muntje niet…

  • Anna Meijer

   Jaap ik heb een leuke suggestie, ik woon op een appartement en heb een leuk briefje geschreven naar alle bewoners die een ja ja sticker
   Op de brievenbus hebben en gevraagd als ze geen belangstelling voor het blad Eyeopener hebben of ze het dan in mijn brievenbus willen gooien, dan kan ik ze weer verder uitdelen en gaat er minder verloren☺️🙏🏻

  • R Lens

   Amen! De tijd is kort om ons klaar te maken voor de as bruiloft tussen Jezus en Zijn gemeente! We kijken er naar uit en zijn vol verwachting en verlangen. Shalom!

  • Dee Ramini

   Geweldig boodschap

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.