Psalm 1 verteld ons over twee wegen. We moeten kiezen welke we in slaan en wie we willen dienen. Sommige zeggen: Ik ben vrij en daarom kies ik niet. Ja, je bent vrij, maar je hebt maar 2 keuzemogelijkheden: leven of dood. licht of duisternis, God of de duivel. Kies je niet voor de een, dan val je in de hand van de ander. Wie niet voor mij is is tegen Mij. Maar als je ziet welke voordelen het heeft om voor Jezus te kiezen en welke ellende je staat te wachten als je Hem afwijst, dan is het niet zo moeilijk om te kiezen. Laat je door deze boodschap inspireren om voor het leven, voor de liefde, voor Jezus te kiezen, want dan zul je eeuwig leven. Halleluja!

Voor meer informatie over het zendingswerk van Jaap Dieleman, kijk op de linkjes hieronder, ook voor de boeken en magazines, etc.

Hieronder vindt u informatie over de brievenbus actie en tevens kunt u op deze site alvast ons magazine inzien. https://ontzagwekkendnieuws.nl/

Hier vindt u ook onze webshop waar u o.a. ons boek over Israel vindt
https://www.heilbode.nl/go/webshop/

Hier vindt u info over onze projecten in India
https://www.abbachildcare.org/​​​

En help ons door ons werk te steunen:
https://www.heilbode.nl/go/geven/partners/

Kijk ook eens op onze nieuwe site waar u nog veel meer filmpjes kunt zien:
https://ontzagwekkendnieuws.nl/​​​


  11 replies to "Wachter 32 – Twee wegen"

  • Raf RT_sm

   Ik zoek de. Waarheid haal niet weg

  • livy4life

   Jaap, dit is een prima verhaal. In grote lijnen ben ik het met je eens. Al deze informatie hoor ik ook dagelijks op mijn conservative kanalen uit america.
   Er is echter 1 ding wat mij wel verbaast heeft tijdens deze hele covid-(plan)demie, dat is dat Israël massaal de gifspuit in hun eigen volk heeft gezet. Ik had gedacht, na alles wat de joden is overkomen in de 2e wereldoorlog ze wel anders of voorzichtiger zouden handelen.
   Maar nee, gewoon zonder na te denken, iedereen injecteren met mrna, wat bij dieren nog nooit succesvol in de eindfase is beland. Maar nu opeens wel goed is voor de mens.
   Heel raar.

  • Elly Van Dreumel

   Amen! helemaal juist! dank je wel Jaap voor t delen! Gods zegen !

  • Elise Binda

   Wees gezegend lieve Jaap❤️

  • dragonfly

   satan s plan 1 wereldmacht volledige controle en nog veel meer maar ik ben niet bang wand Jezus zal ons niet in de steek laten

  • Ria Mulder

   Jezus heeft het laatste woord sterkte Renate ik weigerde de doodspuit.

  • Angela

   Alle maatregelen zijn er om je immuun onderuit te halen, er is een documentaire op Tv geweest in 2013/2014 met een waarschuwing van exact wat nu gaande is.
   Biochemische oorlog voering en cyberwar
   Geen Sf maar Feiten niks is geheim je kan zo na trekken.

  • Layla A

   Weer mooi gesproken, houd vol jaap je staat er niet alleen voor, en klopt het dat er geen nummer 33 is en dat tie gelijk over gaat op nummer 34? Kan nummer 33 niet vinden?

  • Patricia Noya

   Dank Jaap voor de alweer krachtige, moedige en eerlijke woorden. De Enige Weg, Waarheid en het Leven, Gods Zegen en bescherming 🙏

  • Sander van den Oever

   Veel respect voor u heer Dieleman…..
   U bent echt begaan met de mensheid, uw vast geloof in God en het offer van Zijn Zoon Jezus Christus, waardoor wij gerechtvaardigd kunnen worden…
   Ik zie u regelmatig op de zender Family 7, recent volg ik de serie "het mysterie van het getal 7".
   Ook heel boeiend en aan te raden…

   Gods zegen en amen.

  • Moniquehvs HogendoornvS

   Vreselijk dat een toelichting gewoon verwijderd is. De smalle weg, is voor weinigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.